Најави се

Техничка поддршка

Секој работен ден од 10 часот до 15 часот нашите агенти Велјан и Мартин се достапни за техничка поддршка.

 

Поддршка може да се добие во:

  • Канцеларијата на центарот за e-услуги. Во просториите на Град Скопје на Бул. Илинден бр.82 со предходно закажување на е-маил или телефонскиот број.

  • Преку е-адреса: help@skopjelab.mk; Преку новиот систем за предмети (тикети) Ве осигуруваме дека секое техничко барање ќе биде разгледано. (препорачлив метод за комуникација)

  • Преку телефонскиот број: 071 275 292

Центарот за техничка поддршка e основан од Скопје Лаб со кој што раководи СмартАп – Лабораторија за социјални иновации Скопје во проектот „Инклузивна и успешна дигитална трансформација за сите – ДИЏИТАЛ АЛЛ“, во рамките на проектот финансиран од Европската Унија „Зголемување на граѓанското учество во дигиталната агенда – ИЦЕДА“, спроведуван од Фондацијата Метаморфозис и партнерите.

iceda-vector-logo
smartup_plavo-768x191