Најави се

Интернационален Ден на Пежо 404

  • Датум:
    април 4, 2022 at 10:00 am
  • Завршување на настанот:
    април 4, 2022 at 2:00 pm

5то по ред дефиле во организација на Клубот за олдтајмер возила Пежо 404 Клуб МКД, низ улиците на градот Скопје. Поаѓањето на групата возила Пежо 404 и нашите гости од други олдтајмер клубови е во 10ч од пред кафе Манда , дефилето продолжува до Француската Амбасада во Р.Македонија, по приемот дефилето продолжува низ улиците на градот и завршува со изложба на возилата на плоштадот пред зградата Тифани на крајот од бул партизански Одреди

Активноста е верификувана